Effektiv egenkontroll och verksamhetskontroll med Oebas® Works

Oebas® Works -
effektiv egenkontroll

Oebas® Works
Oebas® Works är verktyget för dig som vill sänka dina kvalitetskostnader, minska antalet fel i verksamheten och få omedelbar återkoppling på genomförda åtgärder. Oebas® Works ger dig även möjlighet till uppföljning av rutiner via schemalagda kontrollpunkter samt loggning av avvikelser.

Skräddarsydd egenkontroll

Oebas® Works är helt branschoberoende och ger dig möjlighet att samla alla rutiner i ett och samma verktyg. Oavsett vilka kontrollpunkter som finns inom din verksamhet kan Oebas® Works skräddarsys för alla enheter och användare inom företaget.

 

Med Oebas® Works kan du mycket enkelt skapa rapporter och statistik och anpassa din affärsverksamhet till de optímala förutsättningar som en förbättrad egenkontroll medför. Oebas® Works är helt webbaserat och anpassad till de flesta webbläsare.

 

Effektivare och säkrare verksamhet

Oebas® Works är ett mycket flexibelt system som kommunicerar via mobiltelefon eller handdator. Med Oebas® Works Bas som grund och Oebas® Works Mobilitet får du fullständig kontroll, dygnet runt, oavsett plats. Du sparar tid och resor och får en effektivare, säkrare och bättre fungerande verksamhet.

 

Användarvänligt gränssnitt

Klicka på bilderna för större format:

Kontroll över din verksamhet
Allt samlat på ett ställe
Följ upp rutiner
Följ upp avvikelser
Historik och rapporter
Oeba Solutions - lönsam och enkel verksamhetskontroll

Oeba Solutions AB

Storgatan 26, 352 31 Växjö
Tel: 0470 - 70 66 80
info@oebas.se